Vyjadrenie

01.08.2021 12:57

Vážení obyvatelia, 

na margo oznamu p.Šepeľákovej by som rad objasnil celú vzniknutú situáciu (pre kompletnosť informácií pripájam aj spomínaný oznam).

 

Na úvod by som rád poznamenal, že prístup k získaniu informácií zo stránky bytového domu má každý, kto si danú stránku vyhľadá na internete.

Ďalším bodom, na ktorý p. Šepeľáková upozorňuje je, že sa Zápisnice na stránku zverejňujú, potom sťahujú a následne opäť zverejňujú vraj až na jej výzvu. Táto stránka vznikla z dobrej vôle sprístupniť informácie online, pracujem na nej vo svojom voľnom čase a vôbec nie je mojou povinnosťou takúto stránku spravovať! Preto by bolo takéto konanie absolútnym mrhaním môjho času a naozaj nelogické. Nižšie preto pripájam zoznam dokumentov, ktoré sa kedy na stránku nahrávali spolu s dátumami, kedy boli dokumenty zverejnené - pre prípad ďalších pochybností.

Posledným bodom bola kontinuálna prístupnosť zápisníc, ktorá je samozrejme zabezpečená a sú k nahliadnutiu dostupné každému, kto si o ne počas stránkových hodín požiada.

 

Záverom týmto žiadam p.Šepeľákovú, aby v prípade ďalších otázok kontaktovala výlučne moju osobu počas stránkových hodín a nezavádzala všetkých obyvateľov bytového domu svojimi domienkami a pocitmi.

 

S pozdravom,

Ján Hrdý